Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de badkamer en de slaapkamers.

Oorspronkelijk was Villa M een traditioneel huis uit 1962. Architectenbureau Max8 gaf het een radicaal nieuwe look, zodat het een geheel vormt met Master Meubel. Binnen werden design meubels gecombineerd met maatwerk, raamdecoratie, vloerbedekking en advies in gebruik van kleuren. Zo geeft Villa M een perfect idee wat jij kan verwachten van een samenwerking met een van onze interieurarchitecten doorheen de bouw of verbouwing van jouw droomthuis.

Speelse slaapkamers

De twee slaapkamers zijn een mooi voorbeeld hoe maatwerk een ruimte kan ‘helpen’. De ingebouwde kasten met het Clei systeem sluiten perfect aan op de kamers. Ook de gordijnen werden op maat gemaakt in het Master atelier. Maatwerk kan ook voor jou heel wat problemen voorkomen bij het (ver)bouwen.

De meubels mochten best speels zijn in deze tienerslaapkamers. Naast de heerlijke Zanotta Sacco zitzak staan een Travel Studio bed en nachtkastje van Ligne Roset. De bureaustoelen van Vitra en het Hay Pinnochio tapijt zorgen voor samenhang tussen de twee ruimtes.

Dressing en badkamer op maat

In de master bedroom bevindt zich een prachtige maar vooral erg handige inloopdressing. De badkamer tenslotte werd volledig op maat gemaakt door het Master team. Voor de afwerking werd gekozen voor corian, een massief plaatmateriaal dat niet-poreus en dus zeer hygiënisch is. Lees hier meer over wat we ook voor jou kunnen maken in corian.

Bekijk hieronder alle foto’s. Ben je zelf van plan te bouwen of te verbouwen? Contacteer ons om samen te bekijken hoe we jouw droomthuis kunnen realiseren.

foto reportage (klik op foto's)

Design stukken in deze realisatie

Welkom in de eetkamer en woonkamer van Villa M

Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de eetkamer en de woonkamer.