opbergruimte

een opbergruimte, helemaal ingericht zoals jij dat wil

Leuker kunnen we opruimen helaas niet maken. Maar met de juiste opbergruimte in je woning, wordt het wel een pak eenvoudiger. Wat de afmetingen van de beschikbare plaats ook zijn: onze interieurarchitecten komen samen met jou tot de ideale opbergruimte. Daarbij staat steeds de ultieme combinatie van robuustheid en mooi design centraal.

Naast een ruim assortiment aan kasten van topontwerpers, kan je bij ons net zo goed terecht voor de nodige opbergkasten op maat. Deze maken we altijd in ons eigen atelier, zodat de kwaliteit optimaal is. En om het plaatje helemaal compleet te maken, kan je ook bijpassende accessoires zoals opbergmanden, hangers en individuele wandplanken uitkiezen.

gerelateerde producten

Tips voor het bouwen: gordijnen, plinten en kasten

Dat Belgen een baksteen in hun maag hebben, is algemeen bekend. Bij interieurinrichtingen botst het Master team echter af en toe op problemen die achteraf bekeken makkelijk vermeden hadden kunnen worden. Daarom: drie handige tips voor het bouwen om op voorhand rekening mee te houden.Hou plaats vrij voor de raamdecoratieZe zien er prachtig uit, je ramen, maar eigenlijk wil je toch wat minder zonlicht binnen of wat minder inkijk van de buren.