werkplaats

een bureau, helemaal ingericht volgens jouw stijl

Het is de plek bij uitstek in huis, die zowel functioneel als comfortabel moet zijn. Wat voor interieur je ook met ons uitkiest: centraal staat altijd een bureau van een topdesigner, die de aandacht van elke bezoeker trekt. Maar je kan net zo goed je werkplek in je woonruimte integreren. Een stijlvolle mogelijkheid is een wandmeubel op maat, inclusief werkmodule.

Dit combineer je vervolgens met de perfect bijpassende bureaustoel uit ons assortiment. Naast het design hebben we daarbij ook steeds aandacht voor ergonomie en productiviteit. Verder kies je met ons de nodige opbergkasten en lades, om je paperassen in kwijt te kunnen. En zelfs aan bijpassende accessoires zoals een lamp of klok werd gedacht, zodat je bureau één geheel vormt.

gerelateerde producten

4 design bureaus: voor elk interieur wat wils

4 design bureaus: voor elk interieur wat wils Een degelijk bureau is een plaats waar je alles ordelijk bijhoudt, waar je papierwerk kan afhandelen en waar je rustig even op de computer kan werken. Tegelijk kan een design bureau een echte blikvanger zijn in je interieur. In de Master Meubel showroom vind je verschillende bureaumeubelen die je in een aparte ruimte kan plaatsen of integreren in je woonruimte. Lees verder en ontdek de perfecte