Op zoek naar de finishing touch voor jouw interieur? Het juiste accessoire op de juiste plaats maakt het helemaal af. Tijdens Milan Design week stelde Cassina haar nieuwe collectie Details voor. Ontdek hier wat er voor ons uit sprong.

Cassina heeft een uitgebreide collectie meubilair voor ongeveer elke kamer in jouw huis. Met de nieuwe designaccessoires van Details is het plaatje compleet. Je vindt er onder meer servies, miniaturen, vazen, verlichting, vloerkleden, gordijnen en spiegels om je interieur te verfraaien en verlichten. Overweldigd? Dit zijn enkele van de favorieten van het Master team.

Sestiere & Post Scriptum

Sestiere: een eerbetoon van Patricia Urquiola aan de ambachtelijke glasblazers van Venetië en hun kleurrijke, wereldvermaarde vazen.

Post Scriptum: abstracte decoraties op unieke vazen, waarvoor de Milanees-Rotterdamse designstudio Formafantasma en de Florentijnse meesterschilders Ginori 1735 samenwerken.

Soft Corners & Modular Imagination

Soft Corners: de Nederlandse Linde Freya Tangelder ontwierp rechthoekige, laag rechthoekige en L-vormige zitelementen die oneindig gecombineerd kunnen worden naar jouw smaak.

Modular Imagination: blokken in twee maten van Virgil Abloh die op zichzelf kunnen staan of gecombineerd worden tot alles van een stoel tot een tafelblad, gegarandeerd aantrekkelijk voor een jong publiek.

 

Enkele van de accessoires uit Details zullen we komend najaar opnemen in onze nieuwe Master Shop. Hou onze nieuwsbrieven en social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Nieuwe sofa's

Naast Details stelde Cassina ook enkele nieuwe sofa’s voor. De gedurfde Sengu Bold van Patricia Urquiola is voortaan beschikbaar zonder houten onderstel zoals je kan zien op de foto. Je vindt de vorige versie mét houten onderstel, nu al in onze showroom.

De Esosoft is een modulaire sofa met bijhorende salontafel. Dit is de eerste keer dat Cassina samen werkt met Antonio Citterio.

Gaetano Pesce, nog zo’n meester van het hedendaagse design, ontwierp de Tramonto a New York. Cassina brengt nu een beperkte oplage van dit icoon van de 20ste eeuw opnieuw op de markt.

Laat je verder inspireren


De 5 woontrends voor 2022
Ja, we spenderen meer tijd thuis dan ooit tevoren. En ja, dat heeft zijn weerslag op ons interieur. Maar hoe? Dit zijn de vijf woontrends voor dit jaar. Verwacht je aan knallende kleuren,


Realisatie: een prachtig penthouse in het midden van de stad
Bekijk de foto’s en wandel zo door dit fantastische penthouse, ingericht met comfortabel designmeubilair. Voor deze realisatie werkten we samen met interieurontwerper Filip Deslee.


Realisatie: Nieuw meubilair in een bestaand interieur (met het juiste kleurtje)
Master Meubel zorgt niet alleen voor een nagelnieuw interieur. We denken ook graag met je mee na over veranderingen, toevoegingen of verbeteringen van je huidige interieur. Van een herstoffering over


Realisatie: een interieur op maat
De meeste meubels uit onze showroom passen zo in jouw huis of kantoor. Maar wat met die oude stoel waar je dierbare herinneringen aan hebt? Of met die inbouwkast aan het einde van de gang? Master