expertise

een design op maat, voor particulieren én bedrijven

Ben je op zoek naar dat ene designstuk, als eyecatcher voor een ruimte in huis? Of wil je je hele woning naar je eigen smaak inrichten? Wat de reden van je zoektocht ook is, Master Meubel zorgt ervoor dat je interieurdromen werkelijkheid worden. En al helemaal als design je ding is. Als vaste waarde sinds 1985 hebben we namelijk een sterke band met ruim 100 merken, die altijd gelinkt zijn aan bekende ontwerpers. Dit combineren we met de nodige expertise, die doorheen de jaren zorgvuldig werd opgebouwd. Typerend daarbij is dat we graag klassiekers integreren in het hedendaagse interieurdesign.

Aangezien design en kunst nauw met elkaar zijn verbonden, werken we bovendien samen met verschillende kunstenaars en kunstgalerijen. In onze showroom hangen dan ook regelmatig nieuwe kunstwerken, die een blikvanger voor je woning kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om een werk op maat te laten creëren.

 

 

Partner voor interieurinrichting, ook op maat uit eigen atelier

Omdat iedere smaak uniek is, staat persoonlijke service eveneens centraal bij onze interieurinrichting. Daarbij zorgen we voor een uitgebreide dienstverlening, die volledig in eigen handen is. Zo hebben we één van onze 11 interieurarchitecten voor je klaarstaan, om samen met jou de inrichting van werkelijk elke ruimte in je woning tot in de puntjes uit te werken.

En daar houdt het niet op. Er is namelijk een eigen meubelmakerij en schrijnwerkerij, waardoor we alles ook op maat kunnen aanbieden. Van een zitbank en wandmeubel voor de haard tot een dressing in een kleine ruimte of een complete keuken: alles kan naar jouw wensen worden aangepast.

Hetzelfde is ook het geval, als het om de keuze van de stoffen gaat. Ons atelier voor raamdecoratie en de stoffeerderij werken graag mee aan het realiseren van jouw perfecte interieur. Zo kan je een stof kiezen met onze interieurarchitect, om vervolgens een gekozen designstuk te laten herstofferen. Of je kan een uniek erfstuk nieuw leven inblazen, om zo een speciale plek in je interieur te geven.

Bij dit alles kunnen niet alleen particulieren en kleine ondernemingen op ons rekenen voor een complete interieurinrichting. Master Meubel heeft ook alles in huis om de projectinrichting van bijvoorbeeld cafés, restaurants, kantoren en publieke ruimtes tot een perfect einde te brengen. En gaat je project verder dan interieurdesign alleen? Geen nood: dankzij onze partnerships kunnen we ook helpen bij interieurbouw en –renovatie.

Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur

In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige service, van advies bij je eerste plannen tot de laatste afwerking. Voor deze modernistische villa haalden we samen met de bewoners letterlijk en figuurlijk alles uit de kast.

Realisatie: De Warande Turnhout
Van augustus 2016 tot augustus 2018 werd de schouwburg van de Warande grondig gerenoveerd. Zowel de zaal, het podium als de backstage beantwoorden nu aan wetgeving en vereisten in verband met comfort


Laat je inspireren door het Master Appartement
Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer met openhaard en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair


Realisatie: kantoorruimte aan huis
Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en