Een jaar na de opening hebben we onze slaapstudio helemaal vernieuwd. Je ontdekt er matrassen, boxsprings, lattenbodems en nog veel meer. Zolang je onze matrassen niet in de showroom kunt uitproberen, heb je de mogelijkheid om dat thuis te doen. Laat je alvast inspireren door de keuzes van ons team.

Voor de perfecte nachtrust is de keuze van je bed en matras essentieel. Master Meubel biedt in haar showroom producten aan van onder meer Technogel, Tempur, Nox, Auping en Swissflex. Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak een afspraak met een van onze slaapexperts. Zij gidsen je door ons aanbod en zorgen er voor dat je op beide oren kunt slapen.

Natuurlijk, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen: the proof of the pudding is in the eating. Koop daarom nooit een matras zonder dat je hem getest hebt. Master Meubel geeft je de mogelijkheid om de matras van jouw dromen thuis uit te testen, volledig coronaproof. Je leest er hier alles over. Twijfel je nog over je keuze? Onze teamleden zetten je alvast op weg met hun eigen ervaringen.

Technogel

Technogel, het perfecte huwelijk tussen Duitse engineering en Italiaans design, biedt meer dan buitengewone technologie. Deze matrassenfabrikant garandeert je een comfortabelere levenswijze. De gelkubusjes doen de matras zich aanpassen aan je lichaamsvorm en zorgen voor continue verluchting, waardoor lichaamswarmte- en vocht beter afgevoerd worden.

“Wij slapen ondertussen 7 jaar op een matras van Technogel en willen nooit in ons leven nog iets anders. Ik heb lang last gehad van rugpijn, dat is enorm verbeterd dankzij Technogel. En we worden ook niet meer badend in het zweet wakker. Klanten die voor Technogel kiezen, zijn daar nog nooit ontevreden over geweest.”

Goele Vermeeren

Tempur

Wie op zoek is naar een matras om in de zevende hemel te belanden, kan bij Tempur terecht. Zij werkten samen met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA voor de ontwikkeling van een uniek materiaal en bijhorende Cooltouch technologie die maximaal comfort en ondersteuning bieden.

“Mijn man had last van rugpijn. We hebben verschillende matrassen geprobeerd. Bij Tempur wisten we direct: dit is hem. Deze matras past zich aan aan je lichaamsbouw en zorgt voor een aangename temperatuur. Je voelt bij wijze van spreken niet dat je er op ligt, het lijkt wel alsof je zweeft.”

Marijke Geens

Swissflex

De matrassen van Swissflex worden gekenmerkt door optimale drukverhouding, gerichte ondersteuning en ademend vermogen. Ze maken daarvoor gebruik van het baanbrekende Geltex, een combinatie van elastische gel en luchtdoorlatend schuim.

“We hebben ook een onderstel en lattenbodem van Swissflex en ik geloof wel dat fabrikanten producten ontwerpen die optimaal bij elkaar passen. Een matras kiezen is altijd een beetje gok, tenzij je hem kunt testen. Onze Swissflex matras ligt goed en slaapt perfect.”

Filip Versmissen

Bekijk hier ons aanbod online

Bekijk hier alle foto's

Laat je verder inspireren


Realisatie: pied à terre à la plage
Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair


Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers
Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne


Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur
In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige


Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes
Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes