We hebben er een maand langer op moeten wachten maar nu zijn ze onmiskenbaar in aantocht: de zomersolden! In augustus ontdek je bij Master Meubel designklassiekers met korting. Wij pikten er alvast enkele favorieten uit.

kleurrijke klassiekers

Cassina vroeg Bertjan Pot om een nieuwe stof te ontwerpen voor de Utrecht fauteuil. Het resultaat is de C90 Limited Edition, een hommage aan het design van Gerrit Thomas Rietveld uit 1935. Even opvallend is het Rotazioni A tapijt, handgemaakt van Himalayaanse wol. Patricia Urquiola ontwierp het voor de Signature Collection van CC Tapis. Opgepast voor het kleurrijke 3D-effect!

Stoelen uit de rijke designgeschiedenis

Dankzij de zomersolden zijn enkele echte meubelklassiekers nu beschikbaar aan een kleiner prijsje. Zo hebben we 4 zwarte exemplaren van CH24 of Wishbone Chair van Carl Hansen & Son in de aanbieding. Hans J. Wegner tekende hem in 1949 en sinds 1950 wordt hij continu gefabriceerd.

Vico Magistretti liet zich inspireren door de klassieke Thonet stoel voor de Depadova Silver stoel, waarvan we 2 stuks in onze Master showroom hebben. En de comfortabele Vitra .04 kantoorstoel van Maarten van Severen viert dit jaar z’n 20ste verjaardag.

+
+

Een elegant leeshoekje

Afsluiten doen we met twee meubels uit omvangrijke, kleurrijke families. Piero Lissoni ontwierp de veelzijdige Mex salontafel voor de gelijknamige zetel. De opvallendste elementen zijn het blad en het frame, allebei van 10mm dik glas. De Thonet S411 uit 1932 tenslotte, een fauteuil met bijpassende voetenbank, is elegant, tijdloos en comfortabel. Een meubel dat Master Meubel op het lijf is geschreven, met andere woorden.

Ontdek nog veel meer zomersolden hieronder in beeld of breng een bezoek aan de Master showroom!

+
+
+

Laat je hier verder inspireren


Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers
Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne

outdoor furniture

Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door
Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.


Realisatie in Rotterdam: het proces en het resultaat
Deze klanten wilden een kleurrijk nieuw interieur voor hun woonkamer. Een mooi voorbeeld van hoe een geslaagd resultaat enkel mogelijk is door samen een weg af te leggen.


Haal alles uit je staycation met deze 5 boekentips
Zoals we de voorbije maanden de nabijheid van de natuur plots beseften, zo gaan we de komende maanden ongetwijfeld de geneugten van een vakantie in eigen land ontdekken. Dankzij deze boeken uit onze