Iconische meubels worden ontworpen door meesters. Ook interieurinrichting is een kunst. De inrichting van deze woonkamer en eetkamer pakken we aan als een meesterlijk schilder, met kleur en textuur die de aandacht trekken.

“Deze klanten zochten extra comfort in hun zithoek”, vertelt Master interieurarchitecte Isabelle. “Daarom kozen we voor de Axel XL van Montis. Die vormt met z’n lage, langgerekte zitvlakken als het ware een loungelandschap. Met de extra poef en de hoofdsteun creëren we een comfortabele zit- en ligplek voor alle leden van het gezin.”

De oranje 369 fauteuil van Walter Knoll doet dienst als flexibel extra zitelement. “Bovendien verwijst zijn kleur naar de details van het maatwerk en in de lampen. De textuur van de stof van de fauteuil en de zetel zijn een mooie tegenhanger voor het egale oppervlak van de gietvloer.”

Verder brengen plaids, kussens en een poef van Missoni kleur in het geheel. Meer dan zestig jaar na de oprichting staat het Italiaanse modehuis nog steeds bekend voor zijn kleurrijke ontwerpen. De bijzettafeltjes met houten topblad zijn van Linteloo.

De bewoners zorgden zelf al voor enkele aandachtstrekkers. Het grote raam haalt het groen van de natuur naar binnen. Kunstwerken aan de muur zorgen voor extra pigment. Als in een abstract schilderij valt in de eetruimte de vorm van de Lens tafel van Arco onmiddellijk op.

“De stoelen errond komen uit de Husk collectie van B&B Italia”, legt Isabelle uit. “Deze combinatie werd in een vorige fase aangekocht. We vulden ze aan met een hoogpolig tapijt van JOV. Zo maakten we de setting nog ‘warmer’ en vulden we ze subtiel aan met kleur.”

Bekijk hier alle foto's

Laat je verder inspireren


Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen
De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en


Realisatie: Strak, kleurrijk en speels
Master Meubel werkt de meeste diverse interieurs uit, van volledige kantoorgebouwen over een nieuwbouw villa tot de herinrichting van een appartement. Hoe groot of klein ook het project, kwaliteit en


Realisatie: thuiskantoor met maatwerk, loungeruimte met design
Samen met jou zoeken we naar het interieur van jouw dromen. Dat betekent oplossingen op maat, met combinaties van designmeubilair uit onze showroom en maatwerk uit onze ateliers. Deze realisatie


Mensen maken Montis (en mooie meubels, natuurlijk)
Master Meubel heeft design in haar DNA. Dan is het fantastisch om hetzelfde oog voor kwaliteit, vakmanschap en comfort te ontdekken bij meubelproducenten. Zeker wanneer ze zich letterlijk op een