Linteloo

Design meubelen met Nederlandse signatuur

Linteloo is een Nederlands bedrijf dat internationale en Europese vakmensen samenbrengt om design meubels te creëren die zowel emotioneel als kwalitatief tijdloos zijn. In het gamma vind je banken, fauteuils, stoelen, tafels, salontafels, bijzettafels, boekenkasten en accessoires.

Design meubelen met een eigentijdse stijl

Linteloo staat voor wonen met gevoel en met een eigentijdse stijl. De collectie design meubelen draagt de signatuur van ontwerpers die trends en de tijdgeest trefzeker vertalen naar de warme beleving van het Linteloo-gevoel. Het merk werkt onder andere samen met Niels Bendtsen, Samuel Chan, Paola Navone en Jan des Bouvrie.

Linteloo lab: broeinest van design meubels

De bezieler en oprichter van Linteloo is Jan te Lintelo, die het merk zijn naam meegaf. Achter het succes gaat een team van designers schuil dat intens samenwerkt om design meubelen van de hoogste kwaliteit te maken. Linteloo Lab verkent, verlegt én bewaakt de grenzen die het merk kenmerken. De ontwerpers slagen er steeds weer in om nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare Linteloo stijl, waarin ‘modern’ en ‘leefbaar’ met elkaar versmelten.

Fascinatie voor vakmanschap

De passie voor design meubelen zit bij Jan te Lintelo in de genen. Zijn ouders hadden een meubelzaak waar hij vanaf jonge leeftijd regelmatig een handje toestak en gefascineerd geraakte door het vakmanschap van de meubelmakers. Zijn eerste eigen collectie dateert uit 1993 en werd meteen op gejuich onthaald. Een jaar later haalde hij er de prestigieuze Mobilia Award mee binnen.

Easy living design meubels

In 1995 werd het welbekende concept ‘feel-good factor’ gelanceerd: design meubelen voor easy living met comfortabele sofa’s en stoelen. Die scoorden meteen erg goed bij het publiek, zowel in als buiten Nederland. Ieder jaar opnieuw blijft Linteloo verbazen met verrassende en out of the box design meubelen.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-linteloologo

The feel good factor

Linteloo acties

Hier vind je alle Linteloo acties die momenteel lopen

Linteloo in quotes: “Onze sofa’s zijn om op te leven”
Meer dan 25 jaar geleden richtte Jan Te Lintelo zijn eigen merk op. Vandaag brengt Linteloo ontwerpen van grote namen zoals Paola Navona en Piet Boon op de markt. Te Lintelo neemt nooit een blad voor


Een volledig interieur aan kleine prijzen
Donderdag 19 december ben je welkom in onze showroom voor de wintereditie van onze Pre-Sale Nocturne. Je vindt er toonzaalmodellen aan een scherpe prijs als voorbode van de wintersolden. Benieuwd?


Mill Hill: nieuwe hotspot met een Master-touch
Nadat hij in zijn eigen bar Sips in Antwerpen uitgroeide tot de bekenste cocktailshaker van ons land, waagt Manuel Wouters nu zijn kans dichter bij zijn roots, in Kasterlee. Master Meubel gaf zijn


Realisatie: meubels laten de natuur binnen
De eigenaars van dit huis wilden de grootsheid en wijdsheid van de natuur binnentrekken in hun woning. Om dat niet te verstoren, was een keuze van de juiste meubels dan ook erg belangrijk.