Jov

Handgemaakte design tapijten

JoV maakt handgetufte en handgeweven tapijten voor design interieurs. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke garens zoals wol, linnen, zijde en mohair oogt mooi en creëert een optimaal comfort. De bijzondere kleuren en het vakmanschap zorgen voor unieke tapijten die internationale bekendheid hebben verworven. JoV legt de lat bij elk ontwerp hoog en staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Internationale erkenning

JoV vervaardigt design tapijten in verschillende kleuren en vormen en slaagt erin om vernieuwende concepten te bedenken. Het is geen toeval dat de creaties in heel wat landen te bewonderen zijn veel en succes kennen. Dankzij een flexibele aanpak worden de tapijten op maat van de klant gemaakt zodat ze perfect in het interieur passen.

Design tapijten voor alle mogelijke vloeren

Een tapijt speelt op het eerste gezicht een wat discrete rol binnen de interieurinrichting, maar is daarom niet minder belangrijk. Bij het kiezen moet je met verschillende zaken rekening houden. Het moet vooral een mooi homogeen geheel vormen in je interieur. JoVspeelt daarop in door tapijten te ontwerpen die bij alle mogelijke ondergronden passen. Een effen tapijt kan op alle soorten oppervlakken. Een tapijt met een tekening gebruik je alleen op een effen ondergrond. Wanneer de tegelstructuur op de vloer opvallend is, voorzie je beter geen druk tapijt.

Het tapijt als meubelstuk

Een tapijt van JoV kan ook dienen om een ruimte op te vullen: als je veel plaats hebt en de kamer oogt leeg, dan geeft een tapijt meteen warmte. Een tapijt zorgt ook voor een verbetering van de akoestiek in de kamer. Allemaal troeven die aantonen dat tapijten een niet te verwaarlozen onderdeel uitmaken van een geslaagde interieur inrichting.

Tapijten in een hedendaags interieur

Het artisanale vakmanschap van JoV kan ook in een hedendaags interieur. Het zijn design tapijten die volgens artisanale technieken gemaakt worden. Je kan ze combineren in een interieur met gebroken wit en zwart, maar evengoed in een leefruimte waar ook hout in voorkomt.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-jovlogo

Hun unieke kwaliteiten - tot in het kleinste detail - geven uw tapijt een sterk en puur karakter.


Realisatie: Interieur inrichten doe je samen
Een inrichting is geen eenrichtingsverkeer. Klanten en interieurarchitect groeien naar elkaar toe en werken samen. Deze Nederlandse klanten, die op meer dan een uur rijden van Master Meubel wonen,