De schoolbel heeft voor het laatst gerinkeld, de vakantiekoffers staan ingepakt klaar en de terrassen en tuinen worden omgevormd tot outdoor woonkamers. Het is zomer en dat betekent ook: zomersolden. Master Meubel plukte enkele grote zitopstellingen van grote merken uit ons soldenaanbod.

Van 1 tot en met 31 juli vind je in onze showroom heel wat producten met korting. Wie onze nieuwsbrief ontvangt, kon al eens snuisteren door het aanbod. Je ontdekt het natuurlijk ook live in onze toonzaal. En speciaal voor jullie koos het Master team ook enkele opvallende soldenitems. Dit zijn vijf grote zitopstellingen van grote merken aan kleine prijzen.

Avio & Sengu Sofa

Piero Lissoni ontwierp de Knoll Avio collectie als een modulair zitsysteem met verschillende zit- en tafelcombinaties. Dankzij de lichte structuur balanceert deze sofa perfect tussen ruimte innemen en ademruimte geven. Je vindt hem in onze showroom als hoekopstelling.

Voor de luchtige, knusse Cassina Sengu sofa liet Patricia Urquiola zich inspireren door de architectuur van Japanse tempels. Een royale verwelkoming, een haven om je fysiek en mentaal te herbronnen, een bron van hartelijke informaliteit, de Sengu is het allemaal. Recent stelde Cassina een nieuwe versie zonder onderstel voor.

Outdoor: Kosmos & Sunray sofa

“Kan het nog beter?”, vraagt Extremis zich af of over haar Kosmos. Een retorische vraag, als je het ons vraagt. De Kosmis is een tafel- en zitcombinatie die je bovendien kan omtoveren tot een ligbed. De dag beginnen met een ontbijt, genieten van de zon en de zonsondergang bewonderen, het kan allemaal in de Kosmos.

Zijn naam geeft het al aan. Net zoals de Extremis Kosmos is de Minotti Sunray geschikt om buiten te gebruiken. Rodolfo Dordoni vertaalde het comfort en de intimiteit van meubels binnen naar outdoor. De Sunray is een landschap in openlucht zorgt voor een ontspannen sfeer in elke setting.

Capitol Complex tafel & Grand Sofa

Met deze Capitol Complex tafel brengt Cassina een hommage aan Pierre Jeanneret. Ze werden ontworpen voor twee gebouwen in de Indische stad Chandigarh. Dat werd uitgetekend door Le Corbusier en is UNESCO werelderfgoed. Deze tafel van glas en hout en prachtige zitbank stonden in het Capitol Complex van de beroemde stad.

Antonio Citterio’s interpretatie van luxueus comfort en hedendaags design wordt belichaamd in deze Grand Sofà. Zijn fijne Italiaanse gevoel voor lichtheid en elegantie smelt samen met de kwaliteit van het handelsmerk en de precisie van Vitra.

Al deze zitopstellingen vind je in juli tegen verminderde prijs in onze showroom. Benieuwd naar de rest van de solden? We zijn deze maand ook open op maandag 11 en donderdag 21 juli. Boek een afspraak met een Master interieurarchitect om zeker te zijn dat je wordt verder geholpen.

Laat je hier verder inspireren


“Een bed is niet zomaar een bed, het is een heel verhaal”
Master Meubel viert dit weekend World Sleep Day met een matrassenactie. Je komt er alles over te weten in de slaapstudio in onze showroom. Master slaapexpert Eric leidt je er met plezier en kennis


Bij Master begint de lente een week vroeger
13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze


Realisatie: een prachtig penthouse in het midden van de stad
Bekijk de foto’s en wandel zo door dit fantastische penthouse, ingericht met comfortabel designmeubilair. Voor deze realisatie werkten we samen met interieurontwerper Filip Deslee.


Milan Design Week: het uitgebreide verslag, mét alle nieuwe trends!
Wat een heerlijke editie van de Milan Design Week! De beroemde Italiaanse beurs is de wereldwijde referentie voor wat er vandaag gebeurt in de designwereld. Uiteraard was het Master team er bij.