Ruimtes

ruimtes

het perfecte design voor elke plek in huis

Het inrichten van een kamer in je woning: het vergt heel wat meer kennis en gevoel dan enkele stukken die je mooi vindt, lukraak bij elkaar plaatsen. De kamer is liefst harmonieus, op jouw maat, voorzien op jouw behoeftes en noden. Jij moet je er perfect in thuis voelen! Wij zorgen ervoor dat je met de juiste positionering, de keuzes van materialen en texturen net dát kunt bereiken.

Elke klant is uniek, en elk ontwerp dus ook. Samen met een van onze 11 professionele interieurarchitecten leg jij een traject af waarbij we op zoek gaan naar de ideale oplossing voor jouw interieurvraagstuk. Alles begint met een goed gesprek, waarin wordt nagegaan hoe jij leeft, wat je hobby’s zijn, of er belangrijke factoren zijn waar we rekening mee moeten houden,… Daarna gaan wij aan de slag met jouw eisen en creëren een ontwerp-op-maat.

 

Een keuze uit ruim 5.000 woonkamerproducten

Alles begint bij het hart van je woning: de intieme cocon die je woonkamer hoort te zijn. Wij stellen deze ruimte zodanig voor je samen, dat je je er met plezier in zal willen terugtrekken na een lange dag. De zithoek staat daarbij centraal, met zitbanken en fauteuils als ware eyecatchers, die bovendien goed zitten én duurzaam zijn. Dit combineren we met een bijpassend tv-meubel en salontafel. Zelfs een haard is mogelijk.

Met meer dan 300 designmerken voor de woonkamer in ons assortiment, vinden we samen met jou gegarandeerd de ideale samenstelling van materialen, kleuren en modellen. En als dat nodig is, zelfs helemaal op maat. Ook zorgen we voor die extra kruiding van je woonkamer, met stijlvolle designitems als lampen, tapijten en bijzetmeubelen.

Alles in huis voor jouw perfecte eetkamer

Naast je woonkamer is ook een grondige zoektocht naar de eetkamer van jouw dromen geen overbodige luxe. Zo zorg je er namelijk voor dat elke maaltijd een echt feest is, waar ook gasten graag bij zullen zijn. Alles begint met de keuze van een prachtige eettafel, die zowel qua grootte als vorm helemaal bij jou en je interieur past.

Maar het gaat veel verder dan dat. De combinatie met de voor jou perfecte design-eetstoelen maakt het plaatje pas écht compleet. En natuurlijk hoort bij de ideale eetkamer ook een dressoir of vitrinekast. Samen met bijpassend servies en andere accessoires uit ons ruime assortiment, vormt alles zo een mooi en harmonieus geheel.

En de nodige aandacht voor je tuin.

Het wordt alsmaar meer het verlengde van de woonkamer genoemd. En dat is niet onterecht. Met de juiste tuinmeubelen geniet je namelijk het hele jaar door van je tuin. Niet alleen wanneer je tijdens zwoele zomeravonden met vrienden en familie buiten zit, maar ook als verlengde van je woonkamer tijdens de koude maanden. Loungezetels of tuinstoelen van een topdesigner zorgen daarbij voor die finishing touch. Altijd met het maximale zitcomfort én bestand tegen weer en wind.

Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat het plaatje helemaal klopt. Samen met een van onze interieurarchitecten kom je vast en zeker tot een tuin, die qua stijl perfect bij de rest van je woning past. Daarbij voorzien we desgewenst ook de nodige sfeerverlichting of een terrasverwarmer. En het kan ook perfect bij kleinere tuinen en terrassen.

Bekijk hier al enkele van onze realisaties


Realisatie: een prachtig penthouse in het midden van de stad
Bekijk de foto’s en wandel zo door dit fantastische penthouse, ingericht met comfortabel designmeubilair. Voor deze realisatie werkten we samen met interieurontwerper Filip Deslee.


Realisatie: totaalinrichting aan de Côte d’Azur
Een bijzondere villa op een magnifieke locatie verdient een buitengewone inrichting: Van het gastenverblijf op de kelderverdieping tot de terrassen buiten, dit vakantieverblijf met prachtig zicht op


Realisatie: Strak, kleurrijk en speels
Master Meubel werkt de meeste diverse interieurs uit, van volledige kantoorgebouwen over een nieuwbouw villa tot de herinrichting van een appartement. Hoe groot of klein ook het project, kwaliteit en


Realisatie: kantoorruimte aan huis
Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en