Desalto

Design meubels versmelten met het interieur

Het Italiaanse designmerk Desalto staat al meer dan 20 jaar garant voor strakke en moderne tafels, fauteuils, salontafels en kleine eettafels. Desalto heeft heel wat succesvolle ontwerpen op z’’n conto staan. Zo heeft de visionaire Entronauta design stoel, in 2007 ontworpen door Riccardo Blumer en Matteo Borghi, een plaats gekregen in de permanente collectie van het prestigieuze Museum of Modern Art.

Topkwaliteit dankzij samenwerking met top designers

Desalto heeft altijd hoogwaardige design meubelen ontwikkeld. Je hoeft hun assortiment maar te bekijken en het valt meteen op. De kiem van het succes zit in de samenwerking met verschillende top designers uit Italië, maar ook uit andere landen.

Discrete rol

Voor Desalto staat hedendaagse interieurcultuur gelijk met de combinatie van vormkwaliteit en functionaliteit. Het merk heeft een collectie design meubels en accessoires voor verschillende kamers in je huis, telkens duidelijk gericht op maximale ruimtebenutting. Door de elegantie en symbiose van een grote verscheidenheid aan materialen zoals hout, metaal en glas, versmelten alle producten met de woonomgeving.

Design meubels met een strakke look

De design stoel Kloe heeft een mooie vormgeving en je kan hel zowel binnen als buiten gebruiken. De Helsinki design tafel van Desalto heeft in 2012 de interieur innovatie prijs gewonnen. Deze tafel kenmerkt zich door een strakke vormgeving en een tafelblad met een dikte van 25 mm. Desalto maakt ook prachtige stoelen (zoals Sand) die de strakke lijn van de Helsinki tafel in ere houden.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

A constantly evolving story: here, people never stop.