Interlubke

Design meubels die doen watertanden

Interlübke (of Interluebke) werd opgericht in 1937. Het is een familiebedrijf dat de ongeëvenaarde kwaliteit eigen aan meubels van Duitse makelij belichaamt. De passie voor creativiteit wordt nooit uit het oog verloren. Interlübke design meubelen hebben een uitgesproken, zelfverzekerd en sobere look. De collectie reikt van tijdloos klassiek tot progressief avant-gardistisch.

Design meubelen van eigen kweek

Interlübke doet vrijwel alles in eigen beheer: iedere stap van het productieproces – van het polijsten tot en met de assemblage – vindt intern plaats. Het bedrijf draagt perfectionisme hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van de design meubels wordt dan ook voor de eindmontage grondig geïnspecteerd.

Tijdloze design meubels

De meubels van Interlübke zien er dan wel erg fraai uit, functionaliteit is een voortdurende bekommernis. In alle design meubelen zie je hetzelfde concept terugkomen: ze zijn tijdloos, eigenzinnig en houden zich ver weg van korte termijn trends.

Elegante en discrete design meubelen

Interlübke maakt duurzame design meubelen, uitgewerkt door de beste ontwerpers. Het gaat om kast- en planksystemen voor slaapkamers, woonkamers en kantoor. De rode draad doorheen de collecties is elegantie, harmonie en discretie.

Inspelen op de wensen van de gebruiker

De componenten van alle Interlübke design meubels sluiten op een intelligente manier bij elkaar aan. Je kan de meubels naar hartenlust uitbreiden en combineren. Ze zijn geïnspireerd door dezelfde filosofie en dat merk je meteen. Het unieke aan deze design meubelen is dat ze ontworpen zijn om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van de gebruiker.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-interlubkelogo

For us, freedom is the ability to provide you with the maximum of individuality and flexibility for the design of your furniture.