Kinnasand

Door de uitgekiende en perfecte combinatie van kleuren en materialen ontvouwen de stoffen van Kinnasand zich tot interieurstoffen met een buitengewone zintuigelijke ervaring. Texturen en speciale druktechnieken worden 1 met de onverwachte materiaalkeuze en op deze manier getransformeerd naar interieurstoffen met een uniek karakter. Ook de visuele ervaring doet zeker niet ten onder aan de zintuigelijke, visuele perspectieven worden gecreëerd door de combinatie van gestructureerde en glinsterende oppervlakken. Al deze eigenschappen kunnen zeer dankbaar gebruikt worden bij het creëren van de perfecte raamdecoratie in combinatie met het daglicht aan het raamoppervlak. Onze interieurarchitecten zoeken graag samen met u de gepaste stoffen uit om zo een individueel interieur concept te bekomen. Maak alvast u keuze uit het ruime aanbod aan kwaliteit stoffen, het onbeperkte kleuren gamma, de uitgesproken patronen en het buitengewoon materiaalgebruik.

foto-kinnasandlogo

The Kinnasand design team understands design not as surface design, but as an overall creative process that culminates in cutting-edge products.


Totaalinrichting van een strak designappartement
De eigenaars lieten dit kustappartement over drie verdiepingen volledig renoveren. De strakke witte vormgeving van de architectuur wordt afwisselend benadrukt en onderbroken door de