La Palma

Design barkrukken, tafels en stoelen uit natuurlijke materialen

Lapalma is een Italiaanse meubeldesigner die samenwerkt met bekende ontwerpers zoals Shin & Tomoko Azumi en Enzo Berti. De collectie van Lapalma bestaat vooral uit vederlichte design barkrukken, tafels en stoelen. Lapalma maakt in haar designs vaak gebruik van roestvrij staal. Een van de bekendste ontwerpen is de stapelbare bijzettafel Ueno (design van Takashi Shinozaki).

Universele design meubelen

Al meer dan 30 jaar maakt Lapalma design meubelen voor een moderne interieurinrichting. De doelstelling is altijd om een universeel product te verkrijgen waarvan alle onderdelen een samenhangend geheel vormen. Lapalma maakt veel gebruik van natuurlijke materialen zoals hout (afkomstig van gecontroleerde plantages), leer, metaal, riet of glas.

Rust en eenheid

Lapalma hanteert een stijl die geraffineerd en functioneel is. Dankzij design meubelen die voor rust en eenheid in het interieurzorgen wordt het mogelijk om contact te krijgen met alledaagse dingen, elk moment echt te beleven en van kleine details, hoe banaal ze ook lijken, te genieten.

Italiaans vakmanschap

Alle design meubelen van Lapalma komen voort uit een voortdurende zoektocht naar de juiste materialen en methodieken. Alle designs worden vervaardigd in de vestiging van het bedrijf in Padua (Italië). Daarmee wordt het mogelijk om het hele ontwerpproces van nabij te volgen wat alleen maar een positieve impact heeft op de kwaliteit.

Alleen het beste is goed genoeg

Kwaliteit vormt overigens een fundamenteel onderdeel Lapalma’s filosofie. Het hele productieproces is daarop geënt. De ruwe materialen worden altijd streng gecontroleerd. Ook de manier van werken van de leveranciers wordt van dichtbij gevolgd. En verder ziet men nauwlettend toe op de manier waarop de productcomponenten worden geassembleerd en de design meubelen worden verpakt en getransporteerd.

Design meubelen van het hoogste niveau

Alle design meubelen worden uitgebreid door een machine getest zodat de betrouwbaarheid gegarandeerd is en de hoge standaarden, waarvoor Lapalma bekend staat, worden bereikt. Uiteindelijk draait het om het resultaat. De gebruiker moet een unieke ervaring beleven en optimaal comfort ervaren.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-lapalmalogo

More than separate furnishing items, they are furniture systems that connect people.