Luxaflex

Het verhaal van Luxaflex

Meer dan zestig jaar geleden startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen.

Ze wilden iets nieuws, iets compleet anders. Een product dat de wereld van de raambekleding op zijn kop zou zetten: horizontale jaloezieën van aluminium.

Innovatie gisteren en vandaag

Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd met de merknaam Luxaflex. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Sindsdien, tot op de dag van vandaag, is Luxaflex doorgegaan met de introductie van nieuwe, baanbrekende producten, zoals de unieke bekroonde Duette Shades en Silhouette Shades.

Exclusieve handgemaakte producten

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex brengen kamers tot leven – uw huis baadt in natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. En dankzij het inspirerende ontwerp, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van elk afzonderlijk product, weet u steeds dat u de perfecte keuze heeft gemaakt voor uw huis en uw stijl.

Ontworpen met oog voor veiligheid

Luxaflex heeft ook het breedste aanbod van innovatieve hefsystemen voor een eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid. Van onze bekroonde SmartCord en LiteRise tot elektrische bediening, u heeft keus te over.

 

foto-luxaflexlogo

The art of window styling.

Luxaflex acties

Hier vind je alle Luxaflex acties die momenteel lopen

Design in een dakappartement
In dit dakappartement konden we met een blanco blad beginnen: we hoefden geen rekening te houden met al gekochte of geplaatste meubels. Samen met onze klant ging interieurarchitecte