Maxalto

Design meubelen op Italiaanse leest geschoeid

Het Italiaanse Maxalto – een lijn van het bekende B&B Italia – interpreteert klassieke thema’’s en combineert die met hedendaagse flair. De drie Maxalto collecties Simplice, Apta en AC liggen in de lijn van deze filosofie met elegante details, mooie afwerkingen en fijne stoffen die perfect passen bij de vele kleuren en texturen van de collectie. Antonio Citterio is de belangrijkste ontwerper.

Design meubels ontstaan uit groot vakmanschap

De Maxalto design meubels omvatten de mooiste houten en gestoffeerde meubels. Maxalto slaagt er als geen ander in klassieke thema’’s actueel te maken. De collectie is sober, strak vormgegeven en geen detail wordt uit het oog verloren. Groot vakmanschap loopt als een rode draad doorheen het volledige gamma. Ambachtelijke handwerktechnieken gaan samen met een vooruitstrevend industrieel design.

Inspelen op trends

Maxalto maakt deel uit van de meubelcollectie B&B Italia, één van de trendsetters op het gebied van interieur en design. B&B Italia is dan ook alom bekend en een van de wereldleiders in de sector van de design meubelen. De collectie weerspiegelt de successen in de geschiedenis van het Italiaanse design. Het merk voelt nieuwe trends perfect aan, anticipeert erop en speelt zo in op veranderingen in smaak. Dat heeft geresulteerd in een collectie van design meubelen die nu wereldberoemd is.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-maxaltologo

Powerful lines that combine modernity and tradition.


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos