Nox

Het is Belgisch. Het is Nox!

Vijfenzeventig jaar ervaring in bed… je voelt het verschil. Voortaan slaap je op je beide oren dankzij het revolutionair slaapconcept van Nox. Geheel in ambachtelijke traditie en met respect voor oerdegelijke kwaliteit wordt Nox ontwikkelt en geproduceerd in België.

Belgische kwaliteit en traditie

Aan de vervaardiging van elk bed wordt de grootste zorg besteed. Artisanaal vakmanschap ligt aan de basis van de bijzondere Nox afwerking. Naast de artisanale werkwijze, investeert Nox evenzeer in de nieuwste technologieën om gemotoriseerd en van op afstand te bedienen zit- en ligcomfort aan te bieden.

Het totaalconcept

Eén merk, drie gamma’s : De nieuwste generaties van de Nox boxsprings, de Nox lattenbodems en de Nox matrassen met allergiewerende bedware. Een totaalgamma, netjes op elkaar afgestemd!

Nox ligt u als gegoten

Normaal gezien weegt je hoofd meer dan je  voeten. Bovendien is de ene heup al breder dan de andere. De juiste lichaamsondersteuning is dus van levensbelang. Dankzij ons maatadvies hoef je daar niet van wakker te liggen. Nox… zonder franjes, maar ergonomisch verantwoord.

Meer Nox

Meer over Nox kan je ontdekken op de Nox website. Of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom.

Bij de productie van onze bedden en matrassen wordt nauwlettend rekening gehouden met de persoonlijke behoefte van elke consument.