Architectmade

Architectmade is meer dan een verzameling. Het is een filosofie.

Archieven, tekeningen en musea worden doorzocht om te onthullen wat meesterschap omvat. Het resultaat? De collectie van Architectmade werpt een blik op een paar zeldzame ontwerpobjecten die sommige van de toonaangevende architecten van Denemarken jaren geleden, op weg naar roem, creëerden.

Waarom? De passie van Architectmade gaat verder dan vorm en functie. Zij geloven dat we ons moeten verzetten tegen een wegwerpcultuur en ons moeten focussen op tijdloze producten die lang meegaan. Dit zijn producten waar je niet op uitgekeken geraakt en door uitstekend vakmanschap, naast drie kwaliteitscontroles, zijn ze gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade objecten zijn ontworpen om te delen, met onze en toekomstige generaties.

Deze producten, zoals vermeld door Kristian Vedel, “komen van binnen naar buiten”. Elk Architectmade object is ontworpen met de precisie van een architect en geeft de persoonlijke visie weer die vanuit het hart komt, net als de individuele waarden, overtuigingen en levenswijzen van enkele van de grootste Deense architecten van onze tijd.

Getuigend van hun elegante eenvoud en verfijnd vakmanschap, zijn ze iconen geworden die de tand des tijds doorstaan en als herinnering dienen dat in de huidige trendwereld kwaliteit nog steeds tijdloos is.


In mei legt elke vogel een ei (van 15%!)
De lente is in het land, de vogeltjes fluiten volop en dat viert Master met een mooie actie! In Mei zijn alle decoratieve vogels aan een mooi prijsje te verkrijgen.


Realisatie: vijf tips voor een zithoek
Master interieurarchitecte Isabelle richtte in dit huis twee verschillende zithoeken in. Perfecte voorbeelden voor vijf tips die je ook in jouw zithoek makkelijk kunt