Cappellini

Design meubelen met humor

Ontwerper Giulio Cappellini is de oprichter en eigenaar van de Italiaanse design firma Cappellini uit Milaan. De collecties design meubels die de handtekening van Cappellini dragen, staan ervoor bekend nieuwe trends te lanceren. Daarvoor worden designers van verschillende culturen en origines geëngageerd. Hun design sofa’s, design keukens, design kasten en lichtsystemen zijn te zien in een industriële hangar ver van het chique shopping-district van Milaan.

Design meubelen met veel verbeeldingskracht

Cappellini heeft vanaf het begin de ambitie om tijdloze design meubelen te maken die iedere dag gebruikt kunnen worden. Verbeeldingskracht is een van de voornaamste troeven van Cappellini. De collecties zijn overtuigend, uitgebalanceerd, geraffineerd, eenvoudig en neigen naar het experimentele. Eigenlijk bestaat er geen huisstijl: de gebruiker moet genoeg ruimte krijgen voor persoonlijke interpretatie.

Harmonieuze design meubels

De design meubelen van Cappellini zijn nooit vervelend of absurd, maar hebben altijd iets levendigs over zich. Dikwijls stralen ze een dosis gezonde humor uit en wat meteen opvalt, zijn de dynamische vormen. Cappellini staat voor heterogene design meubels die harmonieus in je interieur passen.

Minimalistische design meubels

Cappellini wordt dikwijls beschreven als een merk met verschillende invloeden: een mengelmoes met een minimalistische stijl die pop fashion, computer tech en amoebe vormen in zich draagt. De design producten van Cappellini zijn ontwerpen door onder andere Tom Dixon, the Erwan & Ronan Bouroullec, ‘brothers from Brittany’ and Ora Ito.

Kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

foto-cappellinilogo

Cappellini is a VISION. Cappellini is INNOVATION. Cappellini is HOME. Cappellini is a WORLD. SMART PEOPLE LOVE CAPPELLINI!


Realisatie: tijdloos geheel met zachte kleuraccenten
De vormen van meubels zijn belangrijk om ze in je interieur te plaatsen. Maar ook de juiste kleuren kunnen je kamers net dat ietsje meer geven. In deze realisatie creëerden we een tijdloos


Welkom in de eetkamer en woonkamer van Villa M
Villa M is de modelwoning van Master Meubel, gelegen naast onze showroom en bewoond door de zaakvoerster en haar familie. Neem hier een kijkje in de eetkamer en de woonkamer.  


Design in een dakappartement
In dit dakappartement konden we met een blanco blad beginnen: we hoefden geen rekening te houden met al gekochte of geplaatste meubels. Samen met onze klant ging interieurarchitecte


Realisatie met designklassiekers: “Als een schilderij”
Bezoekers van onze Master Gallery weten dat designklassiekers niet voor niets hun status bereikt hebben. Op zoek naar een volwassen en klassevol interieur kozen de bewoners van deze villa, bijgestaan