Poliform

Design meubels voor een optimale interieur inrichting

Poliform is in 1970 van start gegaan. Doorheen de jaren heeft dit Italiaanse bedrijf altijd een grote wendbaarheid getoond om in te spelen op de eisen van een heterogeen en internationaal publiek. Tegelijkertijd anticipeert het bedrijf op trends in design, interieur inrichting en wonen. Vandaag is het merk Poliform synoniem met een luxueuze levensstijl en design meubels van een uitzonderlijke kwaliteit.

Design meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

Op dit ogenblik is Poliform één van de toonaangevende bedrijven op de internationale markt van design meubelen. Het bedrijf is doorheen zijn avontuurlijk bestaan altijd op zoek gegaan naar kwaliteit. Daarbij wordt er verder gebouwd op de succesvolle ingrediënten van bestaande collecties. Maar tegelijkertijd houden de ontwerpers van Poliform ook volop rekening met hedendaagse trends.

Uitgebreide collectie voor interieur inrichting

Poliform staat voor een heel uitgebreid gamma met design meubels voor interieur inrichting in verschillende stijlen: boekenkasten, kledingkasten, bedden, sofa’s, armstoelen,… Enkele bekende meubels uit de collectie zijn: Wall System, New Basic, Ubik en Park.

Internationaal familiebedrijf

Inmiddels is Poliform uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, maar het familiale karakter blijft behouden. De focus ligt op technologische en stilistische design meubelen voor interieur inrichting die een optimale kwaliteit garanderen. Woontrends worden op de voet gevolgd en dat komt tot uiting in de hele strategie die het bedrijf hanteert.

Meer info? Bezoek de Poliform website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

The Poliform brand is today synonymous with luxury life style and excellence in quality


VIDEO: Poliform presenteert drie nieuwigheden
Geen Salone del Mobile dit jaar, maar dat betekent niet dat er niks gebeurt in het Italiaans design. Ontdek hier met eigen ogen een innovatief keukensysteem, een multifunctioneel meubelstuk en een


Van haard tot Z: totaalinrichting bij Master
Master Meubel staat vooral bekend als meubelwinkel. Maar wij zijn zoveel meer. Ontdek in Villa M hoe we samen jouw totaalinrichting verzorgen. Meubels, uiteraard, maar ook gordijnen, verlichting,


Een volledig interieur aan kleine prijzen
Donderdag 19 december ben je welkom in onze showroom voor de wintereditie van onze Pre-Sale Nocturne. Je vindt er toonzaalmodellen aan een scherpe prijs als voorbode van de wintersolden. Benieuwd?


Elegante erfstukken en modern maatwerk in een herenhuis
Het interieur van een herenhuis dat al vier generaties in dezelfde familie zit inrichten met een hedendaagse knipoog? Het hoeft geen heiligschennis te zijn. Dat bewijst deze realisatie