Poliform

Design meubels voor een optimale interieur inrichting

Poliform is in 1970 van start gegaan. Doorheen de jaren heeft dit Italiaanse bedrijf altijd een grote wendbaarheid getoond om in te spelen op de eisen van een heterogeen en internationaal publiek. Tegelijkertijd anticipeert het bedrijf op trends in design, interieur inrichting en wonen. Vandaag is het merk Poliform synoniem met een luxueuze levensstijl en design meubels van een uitzonderlijke kwaliteit.

Design meubelen van uitzonderlijke kwaliteit

Op dit ogenblik is Poliform één van de toonaangevende bedrijven op de internationale markt van design meubelen. Het bedrijf is doorheen zijn avontuurlijk bestaan altijd op zoek gegaan naar kwaliteit. Daarbij wordt er verder gebouwd op de succesvolle ingrediënten van bestaande collecties. Maar tegelijkertijd houden de ontwerpers van Poliform ook volop rekening met hedendaagse trends.

Uitgebreide collectie voor interieur inrichting

Poliform staat voor een heel uitgebreid gamma met design meubels voor interieur inrichting in verschillende stijlen: boekenkasten, kledingkasten, bedden, sofa’s, armstoelen,… Enkele bekende meubels uit de collectie zijn: Wall System, New Basic, Ubik en Park.

Internationaal familiebedrijf

Inmiddels is Poliform uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, maar het familiale karakter blijft behouden. De focus ligt op technologische en stilistische design meubelen voor interieur inrichting die een optimale kwaliteit garanderen. Woontrends worden op de voet gevolgd en dat komt tot uiting in de hele strategie die het bedrijf hanteert.

Meer info? Bezoek de Poliform website of kom een kijkje nemen in de Master Meubel Showroom

The Poliform brand is today synonymous with luxury life style and excellence in quality