Edra Pack

Een verdwaalde ijsschots met daarop een rustende ijsbeer. Pack van Edra is zowel een ecologisch statement als een kunstzinnige maar tegelijk heerlijke sofa. Komend najaar kun je hem zelf uitproberen in onze showroom.

Vandaag wordt het Griekse woord ‘έδρα’ kort vertaald als ‘stoel’ maar oorspronkelijk betekende het ‘een plaats voor filosofische gesprekken’. Met de nieuwe Pack sofa, ontworpen door Francesco Binfaré, was het Italiaanse designmerk alvast ‘the talk of the town’ op het voorbije Salone del Mobile in Milaan.

De basis van Pack is een onregelmatig gevormde ijsschots. Die is bedekt met een speciale stof met een textuur waardoor het voelt of je op - lekker comfortabel - ijs zit. Achter je ligt een ijsbeer te snoezen op zijn zij, een handige leuning, bedekt met een diervriendelijke ‘vacht’.

Pack met bewegende ijsbeerleuning

De ijsbeer is, dankzij zijn gewicht en het antislip-leder onderaan, verplaatsbaar. Zo kun je kiezen tussen zitten met weinig diepte of relaxeren met een grote diepte. Op die manier kunnen meerdere mensen tegelijk op Pack zitten, zelfs in tegenovergestelde richtingen.

Het Master Team was op het Salone del Mobile onmiddellijk overtuigd door de boodschap, de uitstraling en het zitcomfort van Pack. Komend najaar kun je de witte versie dan ook bewonderen in onze showroom. Benieuwd wanneer het zo ver is? Hou dan zeker onze Facebookpagina en onze Instagramaccount in de gaten.

Edra Pack gallery

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.